Què és Immosfera?

Som totalment conscients de les dificultats que suposen totes les transaccions immobiliàries, i el nostre objectiu professional és agilitzar tots els tràmits a realitzar.
Hem creat un concepte d'empresa amb la finalitat d'oferir un servei integral dintre del sector immobiliari amb l'objectiu de donar una àmplia cobertura als nostres clients. Els oferim des de serveis de compravenda o arrendament fins la construcció de la casa dels seus somnis.
Englobem els nostres serveis en 4 camps: immobiliària, serveis jurídics, arquitectura i enginyeria.
La nostra empresa està formada per un equip professional, amb gran formació i experiència, que t'assessoraran i resoldran en tot moment les teves necessitats.
El nostre ideari de treball es basa a oferir un servei transparent, rigorós, efectiu i professional, generant un ambient de seguretat i confiança en la contractació dels nostres serveis.
La nostra experiència contribueix a poder actuar amb eficiència i efectivitat en cada situació.
L'empresa ha nascut en plena transformació del mercat immobiliari, i sabem que és important ajustar-se i oferir la flexibilitat necessària als nostres clients.
A més, som conscients de la importància de conèixer els nostres clients i detectar les seves preferències i interessos per poder aplicar-los correctament en cada relació comercial.
I sobretot vetllem per la comunicació i transferència, sent uns dels factors imprescindibles per a nosaltres.